Засідання кафедри - чудова нагода зустрітися й обговорити найважливіші питання життєдіяльності підрозділу

February 17, 2021

 

 

Засідання кафедри є важливим моментом у житті нашого структурного підрозділу. Вони дозволяють зустрітися й обговорити найважливіші питання життєдіяльності підрозділу.

 

16 лютого 2021 року кафедра зустрілася на черговому засіданні у режимі F2F.

 

Колектив кафедри заслухав інформацію про діяльність студентських наукових гуртків. І якщо науковий гурток «Історія вчень про державу і право» (науковий керівник – Людмила Протосавіцька) уже прозвітував про головні результати своєї роботи в осінньому семестрі 2020-2021 навч. року, то «Клуб юних теоретиків» (науковий керівник – Віра Качур) провів своє перше робоче засідання.

Були заслухані результати педагогічної практики магістрів 1 року навчання юридичного факультету. Керівник практики від кафедри Людмила Протосавіцька поінформувала присутніх про особливості її організації цьогоріч, адже, зважаючи на карантинні обмеження, її довелося провести у змішаному форматі – online, Elearn та F2F.

Головна увага колективу була зосереджена на обговоренні п.3.1 та п.7 наказу «Про призначення осіб, відповідальних за стан охорони праці» від 04.02.2021 р. №84, стану надходження коштів до спецфонду, профорієнтаційній робота та участі кафедри у підготовці до акредитації освітньої програми 081 «Право» (PhD), рекомендації до видання навчально-методичних розробок НПП кафедри.

Але центральним питанням і надалі залишається організація святкування 20-річчя кафедри та юридичного факультету, а також підготовка до проведення XIV Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції «Проблеми юридичної науки очима молодих науковців», яка відбудеться 11 березня 2021 р.

 

 

Віра Качур,

завідувачка кафедри теорії та історії держави і права

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook