Співпраця із Київським коледжем будівництва, архітектури та дизайну

25 January 2021, 16:34
Київ

Випускники Київського коледжу будівництва, архітектури та дизайну денного відділення спеціальності 206 «Садово-паркове господарство» освітньо-професійної програми «Зелене будівництво і садово-паркове господарство» закінчили практичний і теоретичний курс навчання.

Дипломні проекти охоплюють актуальні та сучасні напрямки за сучасними світовими тенденціями садово-паркового будівництва та технологіями проектування ландшафтних об’єктів.

Напрямки тематик проектів охоплюють різноманітні ландшафтні об’єкти: парки, сквери, школи, дошкільні навчальні заклади, території готелю та кафетерію, присадибні ділянки та навіть церкви.

Доцентами кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України Олесею Піхало та Вікторією Міндер надано 48 позитивних рецензій на випускні дипломні проекти.

Серед позитивних якостей робіт слід відмітити цікаві проектні рішення, врахування вихідних даних та виконання графічних частин на досить високому рівні із застосуванням спеціалізованих програм або вручну в кольоровій та чорно-білій графіках.

Випускникам запропоновано продовжити своє навчання та здобути освітні ступені Бакалавр і Магістр у Національному університеті біоресурсів та природокористування України за спеціальністю 206-Садово-паркове господарство.

 

Олеся Піхало,
Вікторія Міндер,
доценти кафедри ландшафтної
архітектури та фітодизайну
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook