Ботанічний сад це окраса нашого університету!

October 15, 2020

В цьому переконалися студенти 1 курсу 2 і 3 групи агробіологічного факультету, прийшовши на екскурсію в сад зі своїми кураторами – доцентами кафедри загальної, органічної та фізичної хімії Бойко Романом Сергійовичем і Солод Надією Володимирівно. Екскурсія відбулася 8 жовтня 2020 року. І, навіть, дощ, що розпочався під час екскурсії не змусив студентів і викладачів припинити ознайомлення із цікавими місцями саду.


          Суденти під час прогулянки оглянули мисливський будиночок з фонтанами і лавами, оздобленими фігурами птахів, еко-клас під відкритим небом, в оточенні рідкісних таксонів та міфілогічних скульптур, затишні альтанки.

          Студенти побачили красу нашого саду з його багатоманіттям рідкісних рослин. Що приємно, кожен кущ та дерево мають табличку з назвою, тому можна не просто гуляти, а ще й вивчати рослинний світ. 


          Всі були приємно вражені куточками з прекрасним ландшафтним дизайном, що створили працівники ботанічного саду. Це місце настільки приємне та затишне, що студенти навіть не хотіли залишати ботанічний сад.

Надія Солод, Роман Бойко 

доценти кафедри загальної, органічної та фізичної хімії

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook