У лісгоспах і заповідних зонах Донеччини встановлять системи відеоспостереження

June 10, 2020
Донецька обл.

У п'ятницю, 5 червня, на базі Краснолиманського лісництва ДП «Лиманський лісгосп» відбулася спільна розширена нарада Донецького обласного управління лісового та мисливського господарства та департаменту екології та природних ресурсів обласної державної адміністрації.

Про це повідомляє ВВ з посиланням на пресс-службу «Лиманского лісгоспу».

Захід був присвячений розгляду питання розміщення систем відеоспостереження за лісовими масивами по всій області.
Таким чином, протягом чотирьох років буде встановлено обладнання на територіях всіх лісгоспів, парків і заповідних зонах Донеччини.

 

Це допоможе оперативно ліквідувати загоряння і значно заощадить витрати на охорону лісу від пожеж, запевняють експерти.

Під час наради розглядалися основні питання, пов'язані із запобіганням лісових пожеж і необхідністю онлайн системи відеоспостереження.

До наради приєдналися представники громадської організації «Учасників бойових дій в Донецькій області». Вони представили інформаційні стенди, які будуть поширені на території Лиманського громади.

 

У заході брали участь керівники Національного природного парку «Святі гори», регіонального ландшафтного парку «Клебан-Бик», регіонального ландшафтного парку «Краматорський», регіонального ландшафтного парку «Слов'янський курорт» і директора державних лісових підприємств підпорядкованих Донецькому обласному управлінню лісового та мисливського господарства.

 

По завершенню наради директор ДП «Лиманський лісгосп» учасникам заходу провели ознайомчу екскурсію в цех переробки деревини, який розташований в Краснолиманському лісництві. Також всіх учасників запросили на екскурсію в еколого-пізнавальної стежки «Лісове намисто», Ямпільського лісництва.

Джерело: https://v-variant.com.ua

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook