Нарада деканату з секретарями агробіологічного факультету на платформі Cisco Webex Meeting

April 1, 2020

Нарада деканату з  секретарями агробіологічного факультету була проведена  1 квітня. Вона охопила освітні і наукові завдання в умовах дистанційної роботи. Основний посил - продовжувати виконувати науково-педагогічну діяльність максимально якісно у тих умовах, що склалися.

За результатами наради було вирішено:

1. Проведення дистанційної профорієнтації і залучення на Олімпіаду вступників.

2. Продовжити здійснювати облік педагогічного навантаження викладачів у електронній формі з деталізацією ресурсів та сервісів, які використовувалися для проведення занять (відповідальність - завідувачі кафедр).

3. Провести апробацію платформи Cisco Webex Meeting.  Почати НПП  працювати зі студентами факультету у вигляді  відеоконференцій (відповідальність - завідувачі кафедр).

4. Провести проміжну атестацію студентів дистанційно.

5. Обговорити на кафедрах можливість приймати екзамени і заліки в онлайн режимі, винести питання сесії і практик (відповідальність - завідувачі кафедр).

6. Розмістити на наявних платформах електронні ресурси для студентів заочного терміну навчання.

7. Оновити інформацію на сторінках кафедр факультету.

8. Підготувати інформаційні повідомлення  про перенесення студентської –конференції на осінь. Об’єднати її з постерним захистом магістрів.

9. ІІ Тур всеукраїнської олімпіади з хімії перенести орієнтовно на 20-23 жовтня.

10. Результати регулярного опитування студентів щодо проведення дистанційних занять доводити до відома завідувачів кафедр для прийняття рішень щодо корегування навчального процесу

11. Кураторам груп проводити постійний моніторинг стану здоров’я студентів у своїх групах для запобіганню поширенню вірусу COVID-19.

 

 

Жила Роман

Доцент кафедри загальної органічної та фізичної хімії

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook