Чергове засідання наукового гуртка «ДНК Лідера»

October 16, 2019
 10  жовтня 2019 року відбулося чергове засідання наукового гуртка студентів кафедри менеджменту ім. проф. Й С. Завадського.
У межах роботи наукового гуртка були проглянуті  наступні відеоматеріали, що розміщені на платформі TED, а саме «Як видатні лідери надихають діяти» (https://www.youtube.com/watch?v=W1RAogJQZ0Y) спікера Саймона Сінека, який презентував діючу модель надихаючого лідера, що починається із золотого кільця і питання «Чому?». Прикладом такого лідерства є лідери компанії Apple, Мартін Лютер Кінг та брати Райт.
 «Як стати великим лідером» (https://www.youtube.com/watch?v=7RiAodTJ-ew) доповідь спікера Розалінди Торрес, що описує 25-річний досвід дослідження великих лідерів і тому робить акцент на трьох простих питаннях, на які потенційні керівники компанії повинні дати відповідь.
 
 
       В обговоренні взяв участь співкерівник наукового гуртка д.е.н., професор Горьовий В.П. У своєму виступі він окреслив головні критерії, що притаманні ефективним лідерам у різноманітних видах діяльності від виробництва до науки. Науковий співкерівник гуртка Артюх Т.О. зупинилася на ключових аспектах відео, а саме: чи повинні лідери думати про колектив та чому лідери мають постійно виходити з зони комфорту.
      Студенти – гуртківці активно приймали участь в обговоренні та обґрунтовували свої думки щодо лідерства, зокрема зауважували, що сучасному лідерові мають бути притаманні такі риси як: людяність, порядність, висока культура комунікації та професіоналізм.

 

Науковий співкерівник гуртка Артюх Т.О. 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook