Студентське життя – чарівна пора: юридичний факультет зустрів першокурсників!

16 September 2019, 18:22

 

 

Студентські роки – це прекрасна пора, про яку мріє, мабуть, кожен школяр. Для нього це доросле життя, усвідомлення того, що всі шляхи на світі відкриті. Студентське життя – це час відкритих перспектив, можливість жити мріями про прекрасне майбутнє, віра у виконання усіх бажань і надія на відкритість усіх дверей, це можливість оцінити свої вміння та навички як у навчанні, так і в побуті, це час пригод та самостійних рішень.

31 серпня на юридичному факультеті НУБіП України відбулося традиційне свято початку навчального року – Посвята першокурсників у студенти. Для ще вчорашніх школярів це знаменний день – пройдено ще один етап у становленні особистості, зроблено перший крок на шляху до бурхливого, напрочуд гарного і надзвичайно складного дорослого життя.

 

В цей останній серпневий ранок, напрочуд сонячний і теплий юридичний факультет радо вітав гостей та студентів, які поповнили нашу факультетську родину.

 

        Розпочали свято з привітального слова декана Олени Ярої, яка зазначила, що навчання в університеті – це той час, протягом якого кожен повинен здолати всі перепони і негаразди на шляху до дорослого життя. Вибір професії — це важливий крок, в першу чергу – це відповідальність перед батьками, перед суспільством, а найголовніше перед собою! Ця відповідальність полягає в тому, щоб не здатися та витримати усі навантаження на шляху до обраної професії.

Заступники декана Олена Улютіна та Валерій Ладиченко приєдналися до привітань та відмітили, що студентські роки – це той час у житті людини, коли відбуваються найяскравіші відкриття, а бажання рухатися вперед змушує домагатися більших успіхів. Саме цей період є найбільш важливим для накопичення знань, підвищення ерудиції, вивчення іноземних мов. Студентство – це пора нових знайомств та міцної дружби на довгі, довгі роки.

 

Завідувач кафедри аграрного, земельного та екологічного права ім. акад. В.З. Янчука, професор Володимир Єрмоленко зауважив, що навчаючись в НУБіП України, кожен студент  може бути цілком впевнений в своєму успішному майбутньому, адже здобуває освіту в престижному, сучасному та перспективному закладі вищої освіти.

Після отримання студентських квитків студенти 1-го курсу Вікторія Вакулюк та Ясін Дере зачитали урочисту присягу студента НУБіП України. Студентська організація продовжила факультетську традицію урочистого передання Ключа Знань.

 

Наостанок зазначу, що колективу юридичного факультету дуже приємно взяти участь у формування фахівців нової генерації, громадян незалежної європейської держави, які через декілька років збагатять Україну плеядою справжніх фахівців, готових розбудовувати свою державу.

Бажаємо щоб студентське життя було насиченим і плідним, успіху у навчанні, творчого натхнення, гарного настрою та наполегливості!!!

 

 

 

Заступник декана,

Олена Улютіна

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook