ДОБРО ПОЧИНАЄТЬСЯ З КОЖНОГО З НАС, ПОТРІБНО ЛИШЕ ЗАХОТІТИ

March 22, 2019

     «Найголовніший ефект від благодійності та волонтерства - не зібрані гроші,

а те,що ми вчимося бути відповідальними»

Святослав Вакарчук

 

    Нещодавно на базі юридичного факультету Національного університету біоресурсів та природокористування України відбулося нагородження студентів-волонтерів, серед яких є як новачки, так і справжні ветерани у цій справі. Вручали сертифікати міжнародного зразка про волонтерство учасники Міжнародного жіночого клубу міста Києва, Валері та Соня

 

     

     Заходу сприяла підтримка деканату юридичного факультету та доцента кафедри іноземної філології та перекладу, кандидата філологічних наук гуманітарно-педагогічного факультету Білоус Наталії В’ячеславівни, яка займається волонтерською справою довгий період та охоче залучає студентів. Завдяки їй і почався шлях волонтерства у студентів, які спочатку закохались у предмет Наталії В’ячеславівни, а вже потім у її людські якості та роботу, пов’язану з благодійністю. 

     Цей рік - вже третій у плідній співпраці викладачки гуманітарно-педагогічного факультету зі студентами-правниками. Діти залюбки допомагають, хто чим може і кожен має свою роль у цій надважливій справі.
     Волонтери юридичного факультету - студенти 1,2,3 курсів. Немає сумніву, що наступного року до цієї компанії додасться чимало людей, адже з кожним роком кількість охочих зростає.
     Вручення сертифікатів відбулося після презентації проробленої праці та обговорення учасниками проблем, які виникали під час роботи. 


     Сертифікати отримали: Суржок Богдан, Філоненко Владислав, Пахнюк Микола, Бурлай Максим, Мирвода Олександр, Міщанин Тарас, Кокотун Антон, Євгенія Дошка, Дідух Анастасія, Ільченко Каріна, Орлик Наталія, Бамбуза Катерина, Гаєва Катерина, Масько Марина, Мартьянова Аліна, Удовенко Дарина, Тищук Руслана, Капітон Тетяна, Федорович Аня, Строкань Вікторія, Орішкевич Костя, Малий Андрій


     Хочеться звернути увагу на те, що атмосфера в аудиторії була дружньою, наповнена розмовами, спогадами, цікавими ситуаціями з НСК, які згадувались з усмішкою.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook