Управлінців гостинно приймає Поморська академія у Слупську

November 26, 2018

Національний університет біоресурсів і природокористування України проводить велику роботу щодо розширення міжнародної співпраці. Особлива увага надається програмам з можливістю отримати "подвійний диплом" університета-партнера та НУБіП України.

Цього року, гуманітарно-педагогічний факультет Національного університету біоресурсів і природокористування України направив на навчання до Слупська студентів магістратури спеціальності «Управління навчальним закладом». Перед поїздкою вони мали велику кількість запитань, але завдяки деканату гуманітарно-педагогічного факультету отримали грунтовні відповіді на кожне з них.

Польське містечко Слупськ має надзвичайно гарні краєвиди, розвинуту інфраструктуру та доглянуті вулички, якими завжди цікаво прогулюватися. Воно знаходиться на відстані півгодини подорожі автомобілем від міста Устка, що розташоване на березі Балтійського моря неподалік Гданська. А це вже старовинне місто, яке з кожним роком приваблює все більше туристів.

Наші студенти проживають у затишному гуртожитку, по двоє в кімнаті. Гуртожиток задовольняє всі умови для комфортного проживання, а саме: холодильник, безкоштовний інтернет, пральні машини та всі необхідні меблі. Гуртожитки розташовані поблизу навчальних корпусів та мальовничого парку з озерами. До центру міста можна дістатися за 15 хвилин.

Система польської освіти відрізняється від української, наприклад, навчальні дисципліни кожен може обрати різні, згідно своїм уподобанням. В Поморській академії до українських студентів ставляться ввічливо та з розумінням, завжди допомагають, якщо виникають певні труднощі. Пари проводяться не кожного дня, тому вистачає часу на навчання, подорожі та підробіток.

Нашим одногрупникам, які навчаються у НУБіП України, ми радимо спробувати прикласти зусилля до навчання в європейському закладі вищої освіти. Зробити це можна хоча б для того, щоб відкрити щось нове, дізнатися більше про польську  культуру, звичаї і традиції. Отримати нові знання та безліч позитивних емоцій.

Олена Сливка,
студентка гуманітарно-педагогічного факультету
спеціальності  "Журналістика"

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook