Хакатон Інтернет речей: виступи спікерів, презентація ідей проектів

November 11, 2018

     9 листопада на базі факультету інформаційних технологій розпочав свою роботу Хакатон Інтернет Речей, що дало можливість студентам об’єднатися у команди і запропонувати свої рішення для впровадження ІоТ у різні сфери життєдіяльності.

    Учасників Хакатону привітала декан факультету Олена Глазунова, яка побажала наполегливості у реалізації своїх ідей, цілеспрямованості та представила запрошених спікерів з провідних ІТ компаній. 
     Олена Домотенко – перший спікер, менеджер академій Cisco в Україні та Азербайджані, відмітила успішну співпрацю з факультетом, зацікавленість компанії у розвитку ІоТ речей та популяризації ідей інформатизації сільського господарства. Саме компанія Cisco виступає головним спонсором Хакатону, запропонувавши для переможців цінні призи.
     Андрій Костенко, CBDO компанії Green Garden Group,познайомив аудиторію зі своєю компанією, напрацюваннями з автоматизації роботи тепличних господарств та проблемами,які вирішує компанія у промислових масштабах реалізації ІоТ.
     Директор компанії «АМ-БИТС» Євген Манжулянов розповів про проблеми обробки великих даних отриманих від ІоТ, їх зберігання та опрацювання. Машинне навчання та елементи штучного інтелекту є досить перспективними напрямами для реалізації ідей щодо роботи з великими масивами даних.
     Віднедавна розпочалась співпраця факультету з компанією АгроOnline. Головний виконавчий директор компанії Максим Єлісєєв розповів про те, як концентруватися над реалізацією своїх ідей, щоб потім почати отримати прибуток. Провідний фахівець ГІС напряму Руслан Басараб поставив актуальні завдання, які можуть вирішувати студенти під час Хакатону.
     Після виступів спікерів студенти об’єдналися у команди, представили свої ідеї та поспілкувалися за круглим столом для їх реалізацій.
  Попереду два напружених дні, під час яких команди будуть перетворювати свої ідеї у проекти та представляти їх, а представники бізнесу вирішуватимуть у який проект варто інвестувати.
     Запрошуємо студентів університету відвідати Хакатон ІоТ.
Блозва Андрій,  керівник академії Cisco в НУБіП України  
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook