Профорієнтація серед випускників коледжів

September 12, 2018

В рамках проведення профорієнтаційних заходів кафедрою ландшафтної архітектури та фітодизайну ННІ лісового та садово-паркового господарства 11 вересня 2018 року доценти Оксана Багацька та Олеся Піхало відвідали Київський коледж будівництва, архітектури та дизайну.

Роботу розпочали зустріччю з директором коледжу Булгаковим Валерієм Андрійовичем та завідувачкою технологічного відділення, Савранською Галиною Миколаївною. У ході розмови обговорили важливість багаторічної співпраці коледжу з університетом за різними спеціальностями та намітили перспективи на подальше.

За спеціальністю «Зелене будівництво та садово-паркове господарство» на випускному курсі навчаються 44 студенти, які вже в січні 2019 року отримають дипломи молодшого спеціаліста. Саме для них була проведена презентація, в якій зазначені всі переваги навчання в НУБіП України, зокрема на спеціальностях ННІ лісового та садово-паркового господарства. В ході обговорення, студенти активно задавали питання, на які отримали кваліфіковані відповіді та роздатковий матеріал.

Наступний етап співпраці із студентами коледжу – екскурсія до НУБіП України.

Оксана Багацька,

Олеся Піхало

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook