Дипломи НУБіП України – це нова путівка в життя для агронома і садовода

July 1, 2018

26 червня відбулося урочисте вручення дипломів випускникам агробіологічного факультету.

 Привітати випускників прийшов ректор НУБіП України, професор Станіслав Ніколаєнко. Він з напутнім словом звернувся до випускників і навчально-педагогічних працівників агробіологічного факультету. Також відзначив престижність навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України, рейтинг і світове визнання якого зростають з кожним роком. Ректор підкреслив цінність і значення набутої кваліфікації, адже аграрний сектор забезпечує третину ВВП нашої країни, наголосив на важливості постійної праці над собою і в навчанні, й у виробництві, бо вимоги виробництва зростають, а знання швидко старіють.

На урочистому врученні дипломів з вітальною промовою до випускників звернулася декан факультету Оксана Тонха, яка тепло і сердечно привітала їх із закінченням навчання в університеті.

До привітального слова були запрошені завідувач кафедри землеробства та гербології та Семен Танчик, завідувач кафедри кормовиробництва, меліорації та метеорології Григорій Демидась,  завідувач кафедри садівництва  Тетяна Кондратенко  завідувач кафедри вирощування та переробки рослинницької продукції університету прикладних наук Wiehenstephan-Triesdorf (Німеччина) Ірина Сметанська.

Після привітань декан факультету Оксана Тонха зачитала наказ про випуск 16 магістрів науковців і 159 бакалаврів. Дипломи випускникам вручав декан і викладачі випускових кафедр факультету.

Від випускників зі словами вдячності виступила Олександра Дерев’янко. Слова вітання і вдячності викладачам факультету та усім співробітникам висловили рідні випускників – батько випускника Олександра Дерев’янко, Станіслав Дерев’янко.

Вітаємо всіх випускників!!!

 

Роман Жила

Ст. викл. кафедри загальної хімії


 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook