Профорієнтаційна робота кафедри економіки праці та соціального розвитку продовжується

January 18, 2018

 Після зимових канікул у школах викладачі економічного факультету НУБіП України вирушили до учнів випускних класів шкіл, ліцеїв і гімназій. Викладачі налаштовують контакти з керівництвом цих закладів із метою систематичного проведення профорієнтаційних заходів і в майбутньому. Так, доцент кафедри економіки праці та соціального розвитку Євгеній Ланченко вже третій рік поспіль проводить профорієнтаційну роботу у Бориспільському НВК “Ліцей “Дизайн-освіта” імені Павла Чубинського – спеціалізована школа І-ІІІ ступенів”. Укладено відповідний договір про співробітництво між ліцеєм і НУБіП України. До візиту викладача про наш університет знали близько третини учнів випускного класу.

Учні 11 класу й директор Бориспільського НВК “Ліцей “Дизайн-освіта” ім. П. Чубинського”

     Учні з інтересом слухали інформацію про НУБіП України, зокрема спеціальності економічного факультету й відповідні професійні можливості, умови навчання та якість вищої освіти, виробничі практики за кордоном, спортивні й культурно-мистецькі секції, військову кафедру тощо.
     Після промови доцента університету в учнів були ще додаткові питання, зокрема про працевлаштування, умови прийому в 2018 р., вартість навчання за контрактом і ін. На всі питання вони отримали вичерпні відповіді, оскільки доцент Ланченко Є.О. має досвід двох приймальних кампаній у НУБіП України.
   Такі зустрічі з учнями засвідчують, що багато школярів ще не знають про наш університет. Тому й надалі потрібно зустрічатися з учнями й говорити живим словом із потенційними студентами нашого університету, запрошувати на дні відкритих дверей, щоб вони переконалися, що НУБіП України – один із найкращих закладів вищої освіти нашої країни. Тут є всі умови для формування компетентного фахівця й бути конкурентоспроможним на ринку праці.

В.В. Нагорний,
доцент кафедри економіки праці та соціального розвитку

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook