Представники кафедри фінансів на лекції німецького експерта

30 November 2017, 16:00
29 листопада 2017р. викладачі кафедри фінансів та магістри І року навчання спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» відвідали лекцію німецького експерта з фінансування та підтримки аграрного сектору, доктора політекономії Тані Якш на тему «Створення фонду для фінансування інформаційних та маркетингових інструментів для розвитку агропродовольчої промисловості».
 
     
Пані Якш розповіла про досвід Німеччини щодо підтримки агропродовольчого сектору економіки, а саме створення фонду, який включає СМА (організацію, що має на меті маркетингову підтримку для аграрних підприємств) та ZBP (організацію, щодо інформаційної підтримки сільськогосподарських підприємств). При цьому, як зазначила доктор Якш, всі без винятку сільськогосподарські та переробні підприємства здійснюють відрахування до фонду, натомість отримують безкоштовні маркетингові та інформаційні послуги.
 
     
Між викладачами, студентами та Пані Якш відбулася жвава дискусія, в процесі якої було обговорено можливість створення і функціонування даної організації в Україні, а також визначено потенціал України, щодо експорту сільськогосподарської продукції.
 
     
 
Тітенко З.М.

асистент кафедри фінансів 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook