На крок вперед до збереження життя Бондаренка Олександра

October 10, 2017
         Бувають такі ситуації в житті, коли робочий колектив стає справжньою сім’єю. Це один із тих випадків.
      Один із студентів факультету інформаційних технологій Олександр Бондаренко міг розпочати навчальний рік разом з друзями в навчальних аудиторіях, але тяжка хвороба змусила опинитися на лікарняному ліжку Національного інституту хірургії та трансплантології ім. О.О. Шалімова. Олександр - інвалід 2 групи, хворий на рідкісне захворювання - хворобу Вільсона-Коновалова, цироз печінки, декілька разів під час навчання потрапляв до реанімації та знову повертався на навчання. Влітку було проведене дослідження, внаслідок якого був встановлений медичний висновок – необхідна термінова трансплантація печінки. Операція запланована на листопад цього року за умов стабільності стану Сашка та наявності необхідних коштів 1,5 млн. грн. Операція безкоштовна, але ліки на операцію та реабілітацію коштують дуже дорого.
 
         Від липня 2017 р. факультет інформаційних технологій згуртувався, силами одногрупників, активу студентів та педагогічного колективу назбирав повну суму коштів на обстеження Олександра 35 тисяч грн. 
           З вересня у навчальному корпусі №15 розміщена скринька допомоги у підтримку Олександра.
 
 
9 гуртожитків студмістечка НУБіП України, в середньому 1088  кімнат, 2200 осіб, саме скільки пройдено одногрупниками Сашка та студентським активом факультету протягом вересня 2017 р., які організували та провели благодійну акцію по збору коштів у гуртожитках університету.
 
 
     
          Сформовано та передано звернення від педагогічного та студентського колективу у складі 2261 осіб до Прем’єр-міністра України В.Б. Гройсмана про сприяння у матеріальній допомозі Олександру.
 
             Відправлені неодноразові листи про допомогу до відомих медіа-зірок, які займаються благодійністю.
 
  Друзями Олександра створено в соціальній мережі Facebook спільнота «Жить. Надеятся. Верить» у підтримку (https://www.facebook.com/groups/1279251238864839/?ref=bookmarks), була надана інформація також на головному сайті університету (https://nubip.edu.ua/node/36055), розміщено оголошення на навчальному порталі університету (http://elearn.nubip.edu.ua).
     
      Проте, поряд з цим всім ми ще раз переконалися, що найбільш ефективна поки допомога - це допомога найближчих, а найближчими для Сашка є ми, наш університет. Тому ми не повинні спинятися та продовжувати діяти, адже до необхідної суми коштів нам ще дуже далеко.
     11 жовтня студентською організацією університету запланована благодійна ярмарка по збору коштів Олександру,
ми дуже розраховуємо на вашу допомогу та підтримку, колеги.
     
Для небайдужих, також реквізити:
Картка ПриватБанка 5168 7573 2368 0753 Бондаренко Наталія Павлівна (мама) або
скринька допомоги в навчальному корпусі 15 поруч з деканатом факультету інформаційних технологій.
 
Маємо надію на вашу будь-яку матеріальну, інформаційну, моральну підтримку. Будемо дуже вдячні!
Кожна гривня перерахована на рахунок залишає шанс на врятування сина, нашого близького друга, колеги.
 
Клименко Наталія, заступник декана факультету інформаційних технологій,

Оборська Інна, асистент кафедри економічної кібернетики 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook