Студенти на Всесвітньому тижні грошей

April 3, 2017
Нещодавно магістри 1-го року навчання спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» разом з доцентом кафедри фінансів Скрипник Г.О.  в рамках вивчення дисципліни «Проектне фінансування» відвідали  міжнародний проект Національного банку України  Всесвітній тиждень грошей (Global Money Week).  Де прослухали лекції провідних спеціалістів, a саме про захист національної валюти та про нові сучасні банкноти четвертого покоління гривні розповів фахівець Департаменту грошового обігу НБУ Віталій Ковтонюк.
 
           
Ростислав Дюк, представник проекту USAID Ukraine «Трансформація фінансового сектору» поспілкувався із студентами про ринок електронних фінансів: про історію, сучасне та майбутнє електронних фінансів, глобальну діджиталізацію та як просто управляти своїми фінансами онлайн.
 
       
Олена Коробкова, керуючий директор Незалежної асоціації банків України, прочитала лекцію «Чи ринковий сьогодні курс гривні»: про валютний ринок та про фактори, які на нього впливають.
Також традиційно відбулася лекція про історію українських грошей та грошовий обіг на території нашої Батьківщини від головного зберігача Музею грошей НБУ Наталії Тріфонової.
 
        
Також на заході були присутні керівник програм фінансового сектора USAID Наталія Бережна та керівник проекту USAID Ukraine «Трасформація фінансового сектору» Роберт Бонд, які розповіли про те, як проходить подія Global Money Week у всьому світові та про важливість таких заходів задля підвищення фінансової обізнаності населення.
 
Доцент кафедри фінансів,
Скрипник Г.О.

  

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook