Соціальна відповідальність - актуальність сьогодення

December 5, 2016

   На економічному факультеті 05 грудня 2016 року на 4 парі в аудиторії № 73 навчального корпусу № 4, к.е.н., асистент кафедри економіки праці та розвитку сільських територій Нагорний Віталій Володимирович провів відкрите практичне заняття з навчальної дисципліни «Соціальна відповідальність» для студентів ОС Магістр 1 року навчання спеціальності «Маркетинг» на тему: «Соціальна відповідальність бізнесу – практика застосування».
   Метою практичного заняття було: розглянути існуючі практики впровадження концепцій соціальної відповідальності в провідних компаніях України, оволодіння методикою розрахунку та оцінки рівня соціальних інвестицій сільськогосподарських підприємств, а також за допомогою навчального методу «ділова гра» студенти відчули себе представниками різних підприємств. Що дозволило учасникам гри експериментувати, перевіряти різні способи впровадження різних програм зовнішньої соціальної відповідальності.

    

На практичному занятті були присутні викладачі кафедри економіки праці та розвитку сільських територій: к.е.н. доцент Ланченко Євгеній Олександрович; к.е.н., доцент Морозюк Наталія Володимирівна та к.е.н., доцент Гребеннікова Альона Анатоліївна.
Студенти та викладачі прийняли активну участь у обговоренні актуально теми практичного заняття.

 

Мета ділової гри «Корпоративна соціальна відповідальність в аграрних формуваннях» полягала в тому, щоб здійснюючи ведення господарювання обрати саме ті програми соціальної відповідальності та запропонувати ряд заходів щодо впровадження даних програм в практику. Кожна із трьох команд, мала свої вихідні дані та різні умови ведення бізнесу. 

   

Учасники приймали необхідні рішення для впровадження саме тієї концепції соціальної відповідальності бізнесу яка на їх погляд підходила кожному з підприємств найкраще. 

 

Як результат – студенти здобули практичні навички щодо запровадження різних програм соціальної відповідальності в практику сільськогосподарських підприємств. 


Ланченко Є. О. 
к.е.н., доцент кафедри економіки праці та розвитку сільських територій

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook