Всеукраїнський науково-практичний круглий стіл з екологічного права

October 12, 2015

   9 жовтня 2015 р. завідувач кафедри аграрного, земельного та екологічного права імені академіка В.З. Янчука, доктор юридичних наук, професор Володимир Михайлович Єрмоленко разом із співробітниками кафедри доктором юридичних наук, доцентом О.В. Гафуровою і кандидатом юридичних наук М.А. Дейнегою взяли участь у Всеукраїнському науково-практичному круглому столі «Екологічне право України: системи та межі правового регулювання». Організатором Круглого столу виступив академік НАПрН України, доктор юридичних наук, професор Володимир Іванович Андрейцев. Круглий стіл було проведено на базі ДВНЗ «Національний гірничий університет» (м. Дніпропетровськ) та Євразійської асоціації правничих шкіл і правників.
У роботі круглого столу взяли участь видатні вчені-юристи у галузі екологічного, аграрного й земельного права: В.І. Андрейцев, В.М. Єрмоленко, І.І. Каракаш, М.В. Краснова, О.В. Гафурова та інші. На Круглому столі були розкриті сучасні проблеми розвитку екологічних правовідносин, обговорювалися актуальні питання предмету, методів екологічного права, системи і меж правового регулювання, були запропоновані напрями удосконалення системи екологічного права в умовах євроінтеграції.


За результатами Круглого столу було наголошено на тому, що саме юридичний факультет Національного університету біоресурсів і природокористування має взяти на себе відповідальність щодо дослідження актуальних проблем розвитку природоресурсних правовідносин і розробки теоретико-правових засад природоресурсного права.

 

Кандидат юридичних наук, доцент
М.А. Дейнега
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook