НОВА ХВИЛЯ КВК НА ФАКУЛЬТЕТІ ЗАХИСТУ РОСЛИН, БІОТЕХНОЛОГІЙ ТА ЕКОЛОГІЇ

7 October 2015, 15:35
Не зважаючи на те що закінчується літо, на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології завжди тепло, світло і весело. А все, тому що 6 жовтня в рамках «Дня першокурсника» відбулась презентація нових студентських команд КВК, на якій успішно дебютували команди «Коля і братва», «Рандеву», «Мы с ним», «Паніка», «Черепашки», «Мікрохвильовка».
Одними із головних глядачів і шанувальників молодих талантів були члени почесного жюрі: декан факультету Доля Микола Миколайович, заступники декана Дрозд Петро Юрійович і Ретьман Михайло Сергійович, а також завідувач кафедри фізіології рослин, біохімії та біоенергетики Бойко Ольга Анатоліївна і капітан збірної команди КВК факультету Таніславський  Дмитро, студенти та викладачі які високо та гідно цінують гумор.
Під час проведення заходу молоді таланти факультету мали змогу насолодитися захоплюючою грою, яка складалася з трьох класичних конкурсів: привітання, розминки і домашнього завдання.
Стильні й весела молодь факультету підкорили глядачів своїми талантами і нестандартним підходом до гумору. Всі команди показали себе на найвищому рівні і не дали приводу глядачам нудьгувати .
У розминці виділити лідерів було важким завданням, оскільки всі команди «стріляли» жартами наперебій, поставивши при цьому журі перед складним вибором.
В домашньому завданні глядачі мали можливість спостерігати близько шести мініатюр на тему «Студентське життя в анфас і в профіль» у виконанні всіх команд.
За підсумками конкурсу лідуюче положення займала команда «Мы с ним» (напрям підготовки  «Екологія, охорона навколишнього середовища»), з невеликим відривом друге місце посіла команда «Паніка» (напрям підготовки «Біотехнологія»), а третьою в цій грі опинилась команда «Рандеву» (напрям підготовки «Біотехнологія»). За результатами всі три команди отримали почесні подарунки – квитки на театральну виставу.
 
На завершення можна сміливо констатувати той факт, що КВК на факультеті мається сучасна свіжа думка і сучасний погляд на життя факультету. В кінці декан факультету Доля М.М. від всієї душі побажав всім командам творчих успіхів, натхнення, зберігати запал і настрій, ділитися своїм гумором, адже КВК – це дзеркало нашого життя! А в свою чергу учасники команд запросили всіх охочих приєднуватись до цієї гри і стати частиною цієї дружньої сім’ї КВК на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології.
Інформацію підготував заступник декана факультету Дрозд Петро Юрійович та Савчук Ірина.

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook