Наталія Шевченко з Черкащини – обирає факультет харчових технологій НУБіП України
- Розкажіть про себе, чим цікавитесь
- Мене звати Наталя Шевченко, я родом із Черкаської області. Ще з шкільних років я брала активну участь у різноманітних заходах. Це допомогло мені розвинути відповідальність і вміння працювати в команді. Я не боюся брати на себе відповідальність, якщо бачу, що це в моїх силах. Маю вже певний досвід у роботі, який дозволяє мені ставитися до своїх обов'язків серйозно та відповідально.
- Чому Ви обрали саме спеціальність "Харчові технології"?
- Я свідомо обрала напрям харчових технологій, тому що вважаю цю сферу перспективною та значущою. Я хочу мати фах, який поєднує науку і практичну користь у повсякденному житті. Також мене цікавлять якість продуктів, інновації у виробництві та харчова безпека. Ця спеціальність дозволить мені розвиватися як фахівцю і в перспективі бути корисною суспільству.
- Чому ви вирішили вступати до НУБіП України?
- Серед усіх варіантів я обрала саме НУБіП, тому що зацікавлена в якісній освіті, яка поєднує сучасну теорію та практику. Важливим для мене є те, що НУБіП має високі рейтинги та хороші відгуки. Я вірю, що навчання тут допоможе мені стати не просто спеціалістом, а людиною, яка справді розуміє свою справу. Я прагну здобути не просто диплом, а знання, досвід, навички та професію, якою зможу пишатись.
- Бажаю успіхів у вступній кампанії та впевнених кроків до студенського життя!
Розмову провела Наталія Голембовська,
доцент кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів