Колектив кафедри цивільного та господарського права відвідав Національну філармонію України

May 27, 2015

    Сучасний музичний простір у суспільстві визначається різноманітністю. За силою впливу на внутрішній світ людини музиці немає рівних. Позбавлена безпосереднього наочно-зорового образу, музика передає найглибші й найтонші відтінки естетичних переживань людини. Музичний образ настільки багатозначний, наскільки багатозначні складні почуття людини.

16.05.2015 року студенти юридичного факультету разом з викладачами кафедри цивільного та господарського права відвідали Національну філармонію України. Концерт циклу «Вечори української музики. Музика Пам’яті» був спрямований на розвиток національно-патріотичного виховання студентів.

Орієнтації молоді на цінності музичної культури формуються з урахуванням таких соціально-педагогічних умов: зорієнтованість студентів на відтворення й розвиток музичних цінностей у загальнозначущих ракурсах національної та світової культури; посилення гуманістичної функції у сферах навчання й дозвілля студентської молоді на основі включення їх у творчу соціокультурну діяльність.

 

Лілія Панькова

завідувач кафедри цивільного та господарського права

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook