Відкрита лекція на тему: «Проектування функціональних груп приміщень закладів ресторанного господарства»

February 16, 2024

21 лютого 2024 року кафедра Стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції запрошує на відкриту лекцію з дисципліни «Проектування у закладах ресторанного господарства» для студентів ОС «Бакалавр»

 

спеціальності  181 «Харчові технології», яка відбудеться 21 лютого 2024 року о 13-30 (4 пара), корпус 11, аудиторія 359 та за посиланням

https://meet.google.com/paq-trwi-ecd

 

Лектор – доцент, кандидат технічних наук, доцент кафедри Стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції Антоненко Артем Василович 

 

Тема лекції – «Проектування функціональних груп приміщень закладів ресторанного господарства»

 

Запрошуємо всіх співробітників кафедри, факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК та зацікавлених осіб.

 

Будемо раді бачити !!!

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook