Студенти 3 групи 1 курсу факультету ветеринарної медицини розпочали 2 семестр та діляться враженнями!

13 February 2024, 21:03

   Наприкінці тривалих канікул, студенти першого курсу третьої групи факультету ветеринарної медицини повернулися до університетських коридорів з новими враженнями та великими очікуваннями. Новий семестр приніс з собою не лише повернення до навчання, але й зустріч з новими предметами, які розширять наші знання в медичній науці.

   Серед цих предметів, які тільки зʼявилися у їхньому розкладі, стали цитологія, гістологія та ембріологія. Вже на першій очній парі студенти мали можливість дізнатися про будову мікроскопу та роздивитися препарат "плаценту людини".

   Пізніше, відвідавши лабораторію, де розробляють ці препарати, студенти отримали можливість не лише побачити їх вживання на практиці, але й дізнатися більше про всі процеси, повʼязані з їх створенням. Викладач, Мазуркевич Тетяна Анатоліївна, щедро ділившись своїми знаннями, показала студентам всю новітню техніку, що використовується в лабораторії, тим самим стимулюючи їх до подальших досліджень та активної участі в наукових процесах.

   Для студентів це був захоплюючий перший крок у світ медичної науки, який відкривав перед ними безліч можливостей для вивчення та вдосконалення своїх професійних навичок. Результатом цього візиту стало не лише поглиблення їхніх знань, але й збагачення досвіду та розуміння важливості медичних досліджень у сучасному світі.

Студентка 3 групи 1 курсу Вікторія Вдовиченко
Наставник, доцент Олександр Мартинюк

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook