На кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту пройшла кураторська година перед стартом очного навчання 4 курсу

October 27, 2023

27 жовтня 2023 рокц відбулася кураторська година, яку для студентів 4 групи 4 курсу спеціальності «Менеджмент» провела наставник Тетяна Валеріївна Лобунець.

Темою зустрічі було обговорення графіку освітнього процесу, згідно якого студенти 4 курсу виходять на очне навчання, що відбуватиметься в аудиторіях університету з 30 жовтня по 24 листопада 2023 року. Специфікою навчання буде те, що по понеділках, коли у студентів передбачено вивчення вибіркових дисциплін загально-університетського рівня, заняття відбуватимуться онлайн.

Наставник поцікавилась про стан справ у групі та обговорила зі студентами актуальні проблеми, зокрема, потребу виконання завдань для отримання поточної атестації, а також особливу увагу приділила відвідуваності занять, згадавши також про неприйнятність запізнень на пари, чи взагалі їх безпідставний пропуск. Не обійшло стороною і питання умов проживання та важливості дотримання дисципліни поводження у гуртожитку під час очного навчання. Тетяна Валеріївна нагадала про необхідність дотримання протиепідемічних заходів та правил поведінки в умовах воєнного стану в Україні, а також алгоритмом дій при сигналі «Повітряна тривога».

Другу половину зустрічі було присвячено знайомству студентів із Положенням про бакалаврську кваліфікаційну роботу у НУБІП України та вимогами до підготовки випускної роботи. На прохання студентів, наставник продемонструвала зразок написання плану та оформлення бакалаврської роботи, акцентувала також увагу на самостійності виконання та недопустимості елементів плагіату.

 

 

На завершення Тетяна Валеріївна привітала студентів із поверненням до звичного студентського життя в стінах університету та побажала успішного завершення осіннього семестру.

Анна КРАСНОШТАН,
староста 4 групи 4 курсу
спеціальності «Менеджмент»

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook