Зустріч у новому семестрі наставника зі студентами 3 групи, 3 курсу

5 September 2023, 22:09

   Канікули пролетіли, як одна мить, і знову навчання. На цей раз у очному форматі, зі сподіваннями на те, що так буде й далі. Так розпочалася перша зустріч у новому семестрі студентів 3 курсу 3 групи факультету ветеринарної медицини з їх наставником. Два тижні навчання вже збігло, тому слід було обговорити ряд нагальних питань, зокрема старт нового навчального року та проблеми що можливо виникли в студентів групи і потребують їх вирішення.

   Цьогоріч група поповнилась новим студентом, тому звичайно цікавило питання його адаптації, втім було мабуть і так зрозуміло наперед, що в такому дружньому колективі, яким є 3-тя група проблем з цим виникнути просто не могло.
   Наразі на щастя всі студенти почуваються здоровими, що не може не тішити. Було ще раз наголошено на поведінці студентів під час можливих оголошень повітряної тривоги, безпеки під час навчального процесу. Слід зауважити, що студенти 3 курсу вже почали вивчати дисципліни на кафедрі терапії і клінічної діагностики, тому зустрічі наставника з групою будуть набагато частіше і не лише у вигляді організаційної години. 
 
Наставник 3 групи 3 курсу,
доцент Віталій Костенко
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook