Патріотичне виховання – важлива складова роботи наставника при підготовці фахівця з маркетингу

August 28, 2023

     24 серпня у день проголошення Незалежності України наставник студентів 2 курсу 2 групи  доцент Олена Барилович та співорганізатор доцент Олена Нагорна в онлайн форматі зустрілися зі студентами маркетологами з метою популяризції патріотичного виховання студентства та поглибленого пізнання до становлення української державності. Олена Михайлівна та Олена Вікторівна привітали студентів із двома важливими державними святами – Днем прапора та Днем Незалежності, а також провела коротку бесіду щодо історії і значення цих свят для становлення і розвитку української нації.

     Після бесіди Олена Барилович проінформувала студентів про основні організаційні моменти нового навчального року. Зокрема, було повідомлено про графік навчання. Окрім того, наставник нагадала студентам правила проживання у гуртожитку університету та поведінки під час повітряних тривог. Також поцікавилася станом здоров’я студентів і показниками відвідування очних занять.
     На завершення онлайн-зустрічі Олена Барилович побажала студентам міцного здоров’я, творчого натхнення, гарного настрою, відмінних успіхів у навчанні, перемоги і віри в Україну!

 

Валерій Бондаренко

завідувач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook