Кафедра статистики та економічного аналізу розвиває співпрацю з провідними вітчизняними аналітичними компаніями-стейкхолдерами

May 22, 2023
    19 травня 2023 р. викладачі та аспіранти кафедри статистики та економічного аналізу прийняли участь у вебінарі української компанії ТЗоВ «Ю-Контрол», яка створює сучасні сервіси для аналізу підприємств. До зустрічі долучилися також студенти ОПП «Аналітичне та обліково-правове забезпечення бізнесу», які мали нагоду познайомитися із інструментами даної фірми для аналізу компаній та фізичних осіб, що сприятиме їх практико орієнтованому навчанню і реалізації компетентнісного підходу.
   На зустрічі представник фірми, Анатолій Пясецький ознайомив присутніх з ключовою інформацією про ТзОВ «Ю-Контрол», функціонал програми YouControl та засадами роботи з контрагентами. Також детально було розглянуто продукт «Аналіз ринку» та алгоритм збору необхідної інформації для його використання.
   Гарант ОПП «Аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу», завідувач кафедри статистики та економічного аналізу, д.е.н., професор Лазаришина І.Д. подякувала директору компанії Сергію Мільману, представникам ТзОВ «Ю-Контрол» за продуктивну зустріч та наголосила на важливості подальшої співпраці колективу кафедри у рамках підписаного НУБіП України з компанією Меморандуму про співробітництво, через проведення навчальних тренінгів по користуванню системою, доступу до неї з метою ефективної інтеграції користування YouControl в навчальні дисципліни освітньої програми «Аналітичне та обліково-правове забезпечення бізнесу».

 

 

Леся Воляк,
заступник декана економічного факультету
Тетяна Куць,
доцент кафедри статистики
та економічного аналізу

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook