І етап студентської олімпіади 2022-2023 н.р. з дисципліни «Маркетинг» проведено на кафедрі маркетингу та міжнародної торгівлі

2 April 2023, 12:17
     Згідно наказу ректора НУБіП України від 16.02.2023 р. № 108 «Про проведення I етапу Всеукраїнської студентської олімпіади в 2022-2023 н.р. у НУБіП України» на факультеті аграрного менеджменту кафедрою маркетингу та міжнародної торгівлі 29 березня 2023 р. було проведено І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Маркетинг» в очному та дистанційному форматах.

     Важливість ролі маркетингу у різних сферах для розвитку нашої держави в майбутньому підтвержує актуальність Всеукраїнської олімпіади з дисципліни «Маркетинг». Можливість позмагатись в сфері професійних знань за перемогу в олімпіаді з дисципліни «Маркетинг» мають магістри маркетингу та здобувачі вищої освіти третього, четвертого курсів із спеціальності 075 «Маркетинг». Для визначення компетенцій кожен з учасників олімпіади отримав завдання, що включало розрахункові, ситуаційні та тестові завдання.
     Захід відбувся в межах дисципліни та мав на меті перевірити знання студентів з маркетингу та їх вміння застосовувати отримані знання в практичних завданнях. Учасники олімпіади продемонстрували глибокі знання з дисципліни та здатність застосовувати свої знання у реальних ситуаціях.
     Робочий оргкомітет у складі: голова оргкомітету – в.о. завідувача кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, професор Луцій Олександр Павлович, члени оргкомітету:, к.е.н., доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Бабічева Олена Іванівна, к.е.н., доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Гераймович Віолета Леонтіївна, к.е.н., доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Рябчик Алла Володимирівна, підбиває підсумки. За результатами перевірки робіт буде визначено трьох переможців.
 

Всім учасникам дякуємо, що прийняли участь у олімпіаді та бажаємо перемог у подальшому !!!


 

Віолета Гераймович 

член організаційного комітету, доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook