ГОДИНА КУРАТОРА

October 25, 2022
Відповідно до наказу ректора №748 від 21.10.2022р. з понеділка 24 жовтня 2022 року студенти всіх курсів освітніх ступенів бакалавр і магістр економічного факультету перейшли на дистанційну форму навчання. Це викликано постійними терористичними обстрілами росії, руйнацією енергетичної інфраструктури і як наслідок віялових відключень світла. Повітряні тривоги, які тривають по декілька годин, не дають змоги повноцінно вести навчання.
25.19.2022 року відбулася онлайн-зустріч куратора 1 групи 1 курсу, к.е.н., доцента кафедри економіки Гуцул Тетяни Анатоліївни  зі  своєю студентською групою.
Тетяна Анатоліївна наголосила, що під час онлайн-навчання в умовах воєнного часу, студенти  і куратор групи повинні знаходитися на постійному зв’язку, переважно, за допомогою повідомлень у Telegram  або  Viber. Також звернула увагу студентів на те, що онлайн-навчання вимагає від кожного з них великої самоорганізації, сумлінного  відвідування навчальних занять і щоб камери на заняттях, по можливості, були включені, закликала намагатися тримати свої гаджети зарядженими.

    

Студенти, в свою чергу, цікавились організацією онлайн-навчання на факультеті, багато питань було щодо роботи на платформі elearn та проміжної атестації студентів. Імпонує те, незважаючи на складні умови навчання, студенти налаштовані оптимістично.  
В кінці зустрічі, Тетяна Анатоліївна попросила студентів не нехтувати сигналами повітряної тривоги і, у разі небезпеки, негайно відправлятися в укриття. 
Мирного неба та перемоги! Все буде Україна!
Куратор 1 курсу 1 групи

к.е.н., доцент кафедри економіки Гуцул Т.А.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook