Обговорення академічної свободи та академічної доброчесності

October 11, 2022
Київ

 На початку жовтня відбулась дистанційна зустріч студентів 3 курсу спеціальності «Садово-паркове господарство» із куратором Вікторією Міндер. Обговорено графік навчального процесу, показники відвідуваності групи занять на дистанційній формі навчання, що в середньому складають 94 %.

Зазначено можливість поєднання навчання і досліджень шляхом вчасного вибору об’єктів досліджень майбутніх кваліфікаційних бакалаврських робіт і виконання частини завдань на лабораторно-практичних заняттях спеціалізованих дисциплін або у розрізі курсових робіт/проектів. Одночасно наголошено на студентоцентрованому підході щодо формування програмних компетентностей здобувачів, що можуть реалізовуватись шляхом вільного вибору теми випускної роботи, керівника роботи та бази виробничої практики. Ознайомлено із можливими варіантами баз виробничих практик.

Також проведено бесіду щодо принципів академічної доброчесності, яких слід дотримуватись як під час навчального процесу, виконання основних видів завдань, так і при написанні кваліфікаційної бакалаврської роботи. В університеті використовується сервіс перевірки на плагіат Unicheck.

Узгоджено основні види діяльності студентів групи, які вже виконано станом на початок жовтня 2022 року, а також обговорено заплановані заходи на жовтень-листопад.
Попереду атестаційний період першого етапу осіннього семестру, тому побажання максимально виконувати свої обов’язки студента щодо виконання умов освітнього процесу та не збавляти темпи навчання на шляху до нашої перемоги!

Вікторія Міндер,
куратор групи СПГ-2001,
доцент кафедри ландшафтної
архітектури та фітодизайну

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook