Кураторська година з магістрами 2 року навчання ОП «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами»

August 4, 2022

04 серпня 2022 року відбулась зустріч магістрів 2-го року навчання ОП «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» з наставником Дергач Анною Вадимівною.

 

Тем для обговорення було багато: це і особливості навчального процесу в першому семестрі, і стан написання магістерських робіт. Не оминуло увагою і питання дотримання правил поведінки в умовах воєнного стану в Україні та протиепідемічних заходів під час організації освітнього процесу в НУБіП України у 2022-2023 навчальному році. Також Анна Вадимівна ознайомила магістрів з Алгоритмом дій при сигналі «Повітряна тривога».

Не дивлячись на онлайн-формат, всі дуже були раді зустрітися, ділилися подіями, які відбувалися з кожним під час канікул, мріяли про Перемогу і мир в країні…

На закінчення зустрічі всі побажали один одному сил, натхнення, здоров’я і якнайшвидшого повернення в стіни Університету на офлайн навчання. Але для цього нам всім необхідна Перемога, задля якої кожен повинен докладати максимальних зусиль на своєму фронті. Тож з новими силами до зустрічі 15 серпня 2022 року на навчанні!

Анна Дергач,
наставник магістрів 2-го р.н. УІДтаМП

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook