Відкриття програми подвійних дипломів спільно з Вищою школою Міленіум (Гнєзно, Польща) для студентів факультету аграрного менеджменту, які навчаються за магістерською програмою "Маркетинг"

16 July 2022, 8:27
З метою розширення міжнародної діяльності Національного університету біоресурсів і природокористування України та поглиблення співпраці з європейськими університетами представниками Альма Матер було відвідано Гнезнінську Вищу школи Міленіум у Польщі.
     
   У рамках започаткування міжнародної співпраці між Гнезнінською Вищою школою Міленіум (Gnieźnieńską Szkolą Wyższą Milenium) та Національним університетом біоресурсів і природокористування України завідувачем кафедрою маркетингу та міжнародної торгівлі, професором Буряком Русланом Івановичем було проведено організаційну зустріч. Учасниками зустрічі стали ректор GSW Millennium докторКшиштоф Ґаврецький, декан факультету суспільних наук у Ґнєзно доктор Томаш Альбіньскі та декан філії GSW Millennium у Вонґровці доктор Микола Орликовський.

     Під час перебування у GSW Millennium Русланом Івановичем  було проведено аналіз існуючих спеціальностей, уніфіковано та адаптовано навчальні програми до стандартів Європейського Союзу. У результаті зустрічі було прийнято рішення розпочати навчання за програмою подвійного диплому та найближчим часом заплановано підписання угоди про співпрацю між університетами, що дозволить студентам факультету аграрного менеджменту навчатися за програмою подвійного диплому та розробити програму мобільності для наукового-педагогічного персоналу кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі. 

Щиро дякуємо за гостинність та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!!!!

Олена Нагорна 

доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі

  

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook