У ННІ лісового і садово-паркового господарства успішно завершено атестаційні екзамени студентів заочної форми навчання

May 25, 2022
Київ, НУБіП України

Упродовж травня 2022 року в ННІ лісового і садово-паркового господарства екзаменаційними комісіями у межах освітньої програми «Лісове господарство», було прийнято атестаційні екзамени у 84 студентів заочної форми навчання, у тому числі 37 студентів міжкафедральної навчальної лабораторії на базі Лубенського лісотехнічного фахового коледжу, 21 – студент базового закладу та 26 – студентів міжкафедральної навчальної лабораторії на базі Малинського фахового коледжу.

Відповідно до наказу ректора НУБіП України №253 від 28 квітня 2022 "Про затвердження форм підсумкової атестації студентів випускних курсів освітнього ступеня "Бакалавр" 2022 року випуску" у ННІ лісового і садово-паркового господарства випускна бакалаврська робота замінена на здачу атестаційного екзамену, що заздалегідь було анонсовано студентам, та оприлюднено на сторінці ННІ.

Атестаційний екзамен було проведено з використання електронного навчального курсу у межах навчального-інформаційного порталу НУБіП України, а організаційні зустрічі зі студентами з використанням платформи Cisco Webex. За результатами роботи згаданих комісій майже 10 % студентів отримали відмінні оцінки. Понад 30 % студентів здали атестаційний екзамен з оцінкою «добре». Загалом якісна успішність студентів заочної форми навчання у межах цієї освітньої програми склала 36,9 %, у тому числі у межах МНЛ на Лубенського лісотехнічного фахового коледжу – 35,1; базового закладу – 61,9 % та у межах МНЛ на Малинського фахового коледжу – 18,5 %.

Дирекція ННІ лісового і садово-паркового господарства щиро вітає випускників з присудженням освітнього ступеня «Бакалавр», бажає мирного неба, міцного здоров’я, наснаги для майбутніх професійних звершень та запрошує на навчання для здобуття освітнього ступеня «Магістр».

Голова екзаменаційної комісії
Роман Василишин,
Заступник директора ННІ
Галина Домашовець

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook