Студенти-першокурсники – найкращі помічники кафедри ТІДП при проведенні профорієнтації

March 31, 2022

 

Активними помічниками кафедри ТІДП при проведенні профорієнтаційної роботи є самі студенти. А хто ж краще і доступніше, аніж вони, зможе донести до випускників шкіл свої враження від навчання.

Своїми враженнями від профорієнтації поділилася Анастасія Кучер, студентка 1 курсу юридичного факультету денної форми навчання, яка знайшла можливість відвідати школу №6 міста Покров Дніпропетровської області.

«Мене звати Анастасія Кучер. Я вчуся на 1 курсі на юридичному факультеті. І я дуже рада, що навчаюся саме у НУБІП України на юридичному факультеті. Запропонована програма підготовки юристів складена на високому рівні, а викладачі доступно та цікаво викладають. Хороше враження справляє і сам корпус, облаштований для навчання і, що головне – поруч з гуртожитком та метро.

 

Тому я вирішила поділитися своїм досвідом обрання майбутнього фаху та місця навчання з випускниками школи, де я навчалася. Під час зустрічі я розповіла про Університет, факультет, особливості навчання та ого вартість. Звісно, старшокласники вагаються і це природно, але гадаю, що вони зроблять правильний вибір і скерують документи у наш ЗВО, адже НУБІП України та юридичний факультет зокрема роблять усе, щоб здобувачі вищої освіти отримали якісну підготовку».

 

Кафедра теорії та історії держави і права

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook