НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНА РАДА ІЗ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 202 «ЗАХИСТ І КАРАНТИН РОСЛИН»: АТЕСТАЦІЯ ЕЛЕКТРОННИХ НАВЧАЛЬНИХ КУРСІВ

February 18, 2022

  18 лютого 2022 року відбулося засідання навчально-методичної ради із спеціальності 202 «Захист і карантин рослин». Його розпочав заступник голови, Мирослав Піковський, який проінформував про порядок денний засідання.

   За порядком денним секретар навчально-методичної комісії Лариса Пасічник представила на розгляд поданий до переатестації електронний навчальний курс із дисципліни «Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва» розроблений для підготовки бакалаврів спеціальності 202 «Захист і карантин рослин». Викладач і розробник курсу: Подпрятов Григорій Іванович, кандидат сільськогосподарських наук, професор, завідувач кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика. Згідно з навчальним планом на дисципліну “Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва” передбачено лекцій – 15 год., лабораторних робіт – 15 год., самостійна робота – 60 год., що в сумі становить 90 годин (3,0 кредити ECTS). Контроль знань – екзамен.
   За результатом голосування ЕНК рекомендованого до подальшого розгляду комісією з атестації.
   Було звернено увагу завідувачів кафедр на важливість планування підготовки до видання науково-педагогічними працівниками навчально-методичної
літератури, котра повинна відповідати вимогам наступних положень Національного університету біоресурсів і природокористування України:
«Положення про оформлення навчальних видань університету»,
«Положення про порядок підготовки до видання навчальної літератури в Національному університеті біоресурсів і природокористування України».
   Також було озвучено доручення гарантам ОПП проаналізувати забезпеченість навчальних дисциплін навчально-методичними матеріалами та стан використання студентами електронних навчальних курсів.

Мирослав Піковський,
заступник голови навчально-методичної ради

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook