Старостат 5.02 - коротко про головне

February 5, 2022

Перед початком весняного навчального семестру старости Агробіологічного під керівництвом деканату зібралися на традиційну нараду, щоб обговорити усі нагальні питання.

 

Декан факультету, Оксана Тонха, наголосила на необхідності моніторингу рівня захворюваності студентів академічних груп на коронавірус.

Крім того, обговорювалися питання щодо навчального розкладу, оскільки саме старости мають проводити контроль проведення дистанційних пар задля забезпечення усіх студентів якісними знаннями та навичками, які в майбутньому є визначальними для кожного спеціаліста з Агрономії.

Заступник декана, Володимир Миколайович Завгородній, зауважив на навчальних практиках, які проводитимуться з початком очного навчання.

Також, деканат Факультету анонсував початок серії лекцій Агролідер, перша з яких відбудеться 16.02 за участі KWS Україна (посилання буде розміщено пізніше).

До уваги старост 4 курсу була донесена інформація про освітні програми на ступені Магістр, а також про безкоштовні курси підготовки до ЄВІ з Англійської мови, дані про які розміщені на сайті Університету.

Загалом, старостат пройшов як завжди насичено, цікаво та інформативно.

Ангеліна Волощук,

голова Інформаційного сектору Студентської організації Агробіологічного факультету

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook