Міжнародна зимова школа

January 24, 2022
17-21 січня 2022 року в рамках імплементації проєкту Кафедра Жана Монне «Соціальні та культурні аспекти Європейських Студій» (SCAES) відбулася Міжнародна зимова школа «СОЦІАЛЬНІ ВИМІРИ ЄВРОПЕЙСЬКИХ СТУДІЙ», в якій викладачі кафедри економіки прийняли активну участь. Зимова школа передбачала вивчення курсів, які розкривають соціальні виміри європейських політик.  
 
 
Семінар «Європейська соціальна політика». Тьютор – Марина Дєліні, включав питання, що стосуються основних соціальних процесів в Європі, зокрема ЄС. Протягом проведення семінару досліджувалися питання соціальної стратифікації суспільства в ЄС, міграційні процеси та основні чинники впливу на них.
 
 
Інтенсив «Європейська політика соціальної згуртованості». Тьютор - Марья Нестерова - питання, що стосуються Європейської соціальної політики, Європейської політики згуртованості, Європейської молодіжної політики. Також інтенсивний курс відображав принципи змішаного навчання, електронного навчання, ІКТ-технологій в освіті. 
 
 
Дистанційний курс «Європейська соціальна модель». Тьютор – Діана Спулбер. Метою якого є розвиток системи компетенцій, пов’язаних з феноменом європейської соціальної моделі як інтегративною сферою соціальної інновації, в якій на перетині формуються соціальні принципи та цінності, установки та індикатори економічного прогресу. 
Дистанційний курс «Інклюзивна політика ЄС в освіті». Тьютор –Діана Спулбер. Метою курсу було ознайомлення із практикою інклюзивної освіти в країнах ЄС та особливостями впровадження міжнародних норм інклюзії в окремих країнах ЄС. 
 
 
Дистанційний курс «Європейська політика соціальних інновацій». Тьютор - Марья Нестерова. Метою даного курсу  було вивчення ефективної практики інноваційної діяльності у провідних країнах світу та державної політики просування інновацій у країнах Європейського Союзу.
Дистанційний курс «Соціальні виміри європейських політик». Тьютор -  Марья Нестерова. Метою даного курсу дистанційного навчання було вивчення ефективної практики Jean Monnet Сhair SCAES - 620635-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-CHAIR інноваційної діяльності у провідних країнах світу та державної політики просування інновацій у країнах Європейського Союзу.
Учасники заходу відзначили високий рівень організації та технічного забезпечення і висловили побажання продовжити серію Міжнародної школи.
Ольга Рубан,

асистент кафедри економіки

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook