«Майбутня професія – твій вибір!»: інтерв'ю із майбутнім вступником - Єлизаветою Поповою

January 18, 2022

 

Вибір професії є одним із складних та важливих кроків в житті кожної людини, а для майбутнього абітурієнта обрання професії яка відповідає інтересам його особистості, є важливою частиною їхнього життя, оскільки, чим вдалішим буде вибір і зроблений крок у виборі професії, тим досконалішим та повноцінним буде його життя і ваговим внесок у розбудову нашої держави.

     Дедалі більше майбутніх абітурієнтів цікавляться навчанням у Національному університеті біоресурсів і природокористування України. Майбутня випускниця професійного училища 17 м. Генічеськ Херсонської області Єлизавета Попова цікавиться та мріє навчатися на юридичному факультеті НУБіП України. Чим обумовлений її вибір, читайте далі.

  • Звідки дізналася про НУБіП України?

     — За порадою батьків зайшла на офіційний сайт університету знайшла там багато цікавої інформації, а після відвідування Дня відкритих дверей, остаточно зрозуміла – це мій навчальний заклад. Переконалася, що для досягнення професії своєї мрії я оберу цей учбовий заклад для свого навчання тому, що тут працюють фахівці високого рівня, в цьому ЗВО піклуються про студентів та дбають про їхній всебічний розвиток поза навчанням.

  • Яку спеціальність обрала і чому?

     — Мене зацікавила спеціальність юриста, хоч ця спеціальність і досить поширена в сучасному світі, але знання законів вважаю обов'язковим для кожного, оскільки з правовими питаннями ми зустрічаємося достатньо часто, а право і закон людину супроводжують протягом всього її життя. Щоб уміло та вірно користуватися своїми правами, добре виконувати свої обов’язки при цьому не порушуючи прав і законних інтересів інших осіб, треба бути гарно обізнаним з правових питань, а такі фундаментальні та висококваліфіковані знання з права надає людині професія юриста.

  • Чого очікуєш від навчання в університеті?

     — Я маю надію, що отримаю незабутні студентські роки! Нових друзів! Отримати багато знань з правових дисциплін, які так необхідні для того, щоб стати в майбутньому фахівцем високого рівня з юриспруденції.

  • Які плани на майбутнє?

     — Звичайно, в житті не все можна спланувати, але я сподіваюсь, що саме професії юриста мені буде опорою в майбутньому.

Розмову провела Олена Попова,
доцентка кафедри теорії та історії держави і права

 

 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook