У ННІ лісового і садово-паркового господарства успішно завершено захист кваліфікаційних магістерських робіт студентів заочної форми навчання

December 10, 2021
Київ, НУБіП України

У період 1-8 грудня 2021 року в ННІ лісового і садово-паркового господарства екзаменаційними комісіями у межах освітньої програми «Лісове господарство», було заслухано захисти 62 кваліфікаційних магістерських робіт студентів заочної форми навчання, у тому числі 27 робіт студентів міжкафедральної навчальної лабораторії на базі ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут».

Захисти цьогоріч відбувалися у змішаному режимі, для студентів міжкафедральної навчальної лабораторії на базі ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут» (1–2.12.2021) – з використанням дистанційної платформи Cisco Webex, а для студентів базового закладу (6–8.12.2021) – очно. За результатами роботи згаданих комісій майже 40 % студентів отримали відмінні оцінки. Понад 50 % студентів захистили магістерські роботи з оцінкою «добре». Загалом якісна успішність студентів заочної форми навчання у межах цієї освітньої програми склала 93,5 %, у тому числі у межах МНЛ на ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут» – 92,6; базового закладу – 94,3 %.

Комісією також виокремлено кращі кваліфікаційні магістерські роботи, які рекомендовано для впровадження у межах лісогосподарських підприємств України.


 

Дирекція ННІ лісового і садово-паркового господарства щиро вітає випускників заочної форми навчання з присудженням освітнього ступеня «Магістр», бажає міцного здоров’я та наснаги для майбутніх професійних звершень!

 

Голова екзаменаційної комісії проф. Роман Василишин,
заст. директора ННІ ЛіСПГ доц. Віктор Свинчук

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook