Економічний факультет відвідали студенти Бережанського фахового коледжу НУБіП України

21 жовтня 2021 року
   20 жовтня 2021 р. студенти відокремленого структурного підрозділу «Бережанський фаховий коледж НУБіП України» відвідали економічний факультет. Координатором зустрічі виступив відділ регіонального розвитку, координації діяльності ВСП, дистанційної освіти та заочного навчання в особі начальника відділу Олександра Санченка та заступника Богдана Опальчука.

 


  Декан факультету Анатолій Діброва ознайомив гостей факультету з історією факультету, його організаційною структурою, новими освітніми програмами, організацією навчання та студентського життя, особливу увагу приділив міжнародній мобільності студентів та можливостями для стажування та подальшого працевлаштування за фахом у провідних компаніях - партнерах.

  Також відбулася екскурсія студентів навчально-науковими лабораторіями факультету в супроводі завідувачів кафедр. Зокрема, майбутні абітурієнти ознайомилися з особливостями ведення обліку та аналізу з використанням прикладних програмних рішень, які використовуються на базі НВЛ «Інформаційні технології в бухгалтерському обліку» кафедри бухгалтерського обліку та оподаткування та ННЛ «Біоеконометрики і дейтамайнінгу» кафедри статистики та економічного аналізу. На базі навчальної лабораторії з фінансів та навчально-наукової лабораторії - Музей банківської та страхової справи студентам продемонстрували як правильно класифікувати витрати компанії для обґрунтування та прийняття поточних рішень, прогнозувати грошові потоки підприємства, складати поточні бюджети в процесі операційної діяльності, виконувати розрахунки, пов’язані з визначенням і нарахуванням податків, визначати штрафні санкції тощо з використанням програмного забезпечення.

 


  На базі навчально-науково-виробничої лабораторія «Біржової діяльності і торгівлі» та навчально-наукової лабораторії «Бізнес-планування підприємницької діяльності» студентам розповіли про можливості працювати на електронних майданчиках світових бірж в реальному часі, як розробляти підприємницькі проєкти та бізнес-плани, створювати їх фінансові моделі для формування різних сценаріїв розвитку подій в умовах невизначеності.
 


   Зацікавленість студентів викликали програмні продукти ННЛ «AGMEMOD» кафедри глобальної економіки та ННЛ TOPAS «Від теоретико-орієнтованого до практичного навчання у аграрній сфері», які є унікальними та дають змогу розробляти сценарії майбутнього розвитку аграрного сектору економіки та оцінювати поточну економічну ситуацію в умовах обмеженості державної підтримки.

 
Зустріч відбувалася в дружній та невимушеній атмосфері. За відгуками студентів коледжу візит на економічний факультету НУБіП України залишив у них незабутні враження та бажання повернутися ще раз у гостинне Голосієво.

 

Леся Воляк,

заступник декана економічного факультету
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook