Молодість проти зрілості, швидкість проти досвіду

8 жовтня 2021 року
     6 жовтня, по завершені змагань з перетягування канату відбулася товариська зустріч з футболу між науково-педагогічними працівниками НУБіП України і студентською організацією.
 
     Матч було присвячено популяризації здорового способу життя та залученню студентської молоді до занять фізичною культурою і спортом. Власним прикладом викладачі, на чолі з ректором Станіславом Ніколаєнко та проректором з науково-педагогічної роботи Сергієм Квашею продемонстрували студентській молоді, що регулярні заняття фізичними вправами і руховою активністю зберігають здоров`я, молодість, гарне самопочуття, фізичну форму та розумову активність.
     Гра відбувалася на футбольному полі НУБіП України на спеціально обмеженому майданчику розміром 40 на 20 метрів.
 
  
  
  
     Викладачі, завдяки досвіду, добре опиралися стрімким атакам молоді і на четвертій хвилині матчу відкрили рахунок. Та студенти продовжувати напір, домінуючи у швидкості, і за декілька хвилин до закінчення першого тайму їм вдалося зрівняти рахунок.
     Другий тайм розпочався швидкою атакою студентів, що реалізувалась у воротах викладачів. Тож студентська організація вийшла уперед – 2:1. Але ж науково-педагогічні працівники, хоч і не могли похизуватися швидкістю, та діяли більш розсудливо і виважено, застосовуючи вдалі комбінації. Така стратегія дала свої результати і за декілька хвилин до закінчення матчу дозволила зрівняти рахунок. Тож гра закінчилася внічию – 2:2.
 
     Хочеться зауважити, що такі зустрічі є досить важливими як для студентської молоді, так і для поважних професорів, адже спонукають до фізичної активності, що корисна у будь-якому віці.
 
 
Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook