Члени гуртка "Маляр'ОК" відвідали меблеву виставку "Design. Living. Tendency".

3 жовтня 2021, 15:49
Міжнародний виставковий центр

   З 29.09 - 1.10.2021р. у Міжнародному виставковому центрі проходила виставка Design Living Tendency що представляє меблі, світло, декор, домашній текстиль і декор вікна. Щорічно, восени до Києва приїжджають фахівці з усіх регіонів України для того, щоб ознайомитися з новими колекціями меблів, інноваційними рішеннями і трендами представленими провідними українськими і зарубіжними компаніями. Під час виставки проводяться цікаві лекції, презентації, майстер-класи, зустрічі з фахівцями, укладаються контракти та відслідковуються тенденції розвитку галузі на поточний рік. Саме таке завдання – відслідкувати сучасні тенденції в дизайні та опорядженні меблів, отримали члени гуртка, що відвідали виставку

Члени гуртка біля входу на виставку "Design Living Tendency"

   Під час відвідування була прослухана лекція «Роль кольору в інтер’єрі», спікер Олена Фатєєва, архітектор, засновник і керівник студії Fateeva Design Studio. Ця лекція дала можливість гуртківцям ознайомитися з прийомами підбору кольору і усвідомити важливість гармонійного поєднання кольорів в інтер’єрі.

Дуже цікаву лекцію Олени Фатєєвої щодо кольору в інтер’єрі прослухали гуртківці

 Членами гуртка відмічені сучасні тенденції у дизайні меблів та їх опорядженні. Відмічено, що інтер'єри в цілому стають більш яскравими завдяки інтенсивному використанню колірних схем. Від монохрома також все частіше відмовляються на користь візерунків. Зростає інтерес до повторно використаних і придатних для переробки матеріалів.

   Також гуртківці мали завдання, визначитися з особистими пріоритетами в опорядженні меблів, відзначити цікаві дизайнерські рішення, та тенденції.
   За результатами виставки, відбулося засідання гуртка, де гуртківці поділилися своїми враженнями від експозиції та представили доповіді.

Обговорення сучасних тенденцій в опорядженні меблів непрозорими лакофарбовими матеріалами

 

Своїми враженнями щодо опорядження дизайнерського столу FRIENDLY дизайнера ANDREY MOHYLA ділиться Фішар М.

 

Керівник гуртка
ст. викладач Буйських Н.В.

 

 


 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook