Відбулася відкрита лекція старшого викладача кафедри ТКМіМ Похиленка Геннадія Миколайовича

1 жовтня 2021 року

 

1 жовтня 2021 року старший викладач кафедри технології конструкційних матеріалів і матеріалознавства факультету конструювання та дизайну Похиленко Геннадій Миколайович на 2-й парі в аудиторії 213 навчального корпусу №11 провів відкриту лекцію з дисципліни «Технологія машинобудування на тему «Попередня розробка технологічного маршруту механічної обробки» студентам ОС «Бакалавр» 2-го курсу скороченого терміну навчання і 3-го курсу україномовних  груп спеціальності 133 - «Галузеве машинобудування».  
Були розглянуті можливі схеми базування заготовок при механічній обробці, варіанти і послідовність обробки окремих поверхонь, а також основні етапи проектування технологічних маршрутів механічної обробки. Розглянуті приклади проектування технологічних маршрутів механічної обробки і їх порівняння. Лектором зроблено важливі висновки практичного спрямування.

 

По завершенню лекції відбулося її обговорення науково-педагогічними працівниками, котрі були присутні. Студенти висловили свою оцінку роботи лектора в анкетах, а також висловили свої зауваження та побажання наприкінці заняття. Під час обговорення було зазначено важливість теми лекційного заняття для формування базових і практичних професійних знань і вмінь майбутніх інженерів, доступність змісту, високий рівень володіння лектора матеріалом, різноманітність методів та прийомів його подання. 
Також можна відзначити постійний взаємозв’язок лектора з аудиторією, уміння старшого викладача Похиленка Г.М. зацікавити студентів та активізувати їх роботу.
Завідувач кафедри ТКМіМ
д.т.н., професор Афтанділянц Є.Г.

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook