Ректорат: університет готується до навчального процесу в умовах запровадження жовтої карантинної зони

20 вересня 2021 року
     Чергове засідання ректорату, присвячене плануванню діяльності на тиждень, пройшло під головуванням ректора Станіслава Ніколаєнка. Очільник університету акцентував увагу присутніх на готовності до ведення навчального процесу в умовах запровадження жовтої карантинної зони.

 

  

     Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша, серед іншого, звернув увагу на доцільність проведення благодійної акції щодо будівництва спортивного модулю, до якої залучити благодійників. Він також проінформував про стан захворюваності на COVID-19 в університеті, загальну картину з вакцинацією в колективі.

  

     Доповненням до цього останнього питання стала інформація директора студмістечка Сергія Стецюка, який спинився на захворюваності в кампусі, а також ході поселення в гуртожитках.

     Про поточну роботу довірених їм підрозділів і служб говорили відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Ковалевський, який проінформував про результати додаткової сесії ЄВІ, профспілкові лідери – голова профспілки студентів та аспірантів Олексій Мельник та голова профспілки працівників Ростислав Тарасенко, начальник юридичного відділу Андрій Бова, начальник відділу комплексної безпеки та експлуатаційно-технічних засобів об’єктів охорони Василь Моісєєв, начальник планово-фінансового відділу Олег Бронін, головний бухгалтер Тетяна Кондрицька. Начальник відділу кадрів Микола Михайліченко спинився на ході виборчої кампанії у відокремлених структурних підрозділах, директор Благодійного фонду Євген Томін – надходженні коштів, директор навчально-наукового центру виховної роботи і соціального розвитку Геннадій Ржевський – готовності до Дня відкритих дверей, запланованого на 29 вересня.

  

  

     Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк розказав про заплановані засідання координаційної ради, наукові конференції на факультетах – гуманітарно-педагогічному, економічному, конструювання та дизайну – та перебіг осінньо-польових робіт в НДГ.

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук, як і завжди, зупинився на двох «китах» своєї служби – міжнародній діяльності та фінансах. У першому мова йшла про співпрацю з нашими китайськими партнерами і готовність до прийому делегації з Університету Трісдорф, у другому – питання тендерних закупівель.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко коротко інформував про завершення ремонтних робіт у гуртожитках. Потому будівельна бригада переходить в навчальні корпуси, зокрема №№ 5 і 11. А підрядники продовжують працювати на будівництві спортивного комплексу.

     Сьогодні розпочався навчальний процес в очному режимі для студентів третіх – четвертих курсів і магістрів другого року навчання, що і відзначив проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук. Всього до занять приступили понад 5200 студентів, головна вимога – дотримання протиепідеміологічних вимог. Продовжується прийом в магістратуру, набір на підготовче відділення.

     Підбиваючи підсумки, Станіслав Ніколаєнко виокремив ряд питань і поставив конкретні завдання. Зокрема, колектив має забезпечити організований початок нового етапу очного навчання, підготуватися до навчання в умовах вірогідного оголошення жовтої карантинної зони. Доцільно провести нараду ректора зі старостами академгруп 3-х – 4-х курсів. Валерію Іщенку – тримати в полі зору зведення спорткомплексу (контроль, освоєння коштів). Сергію Кваші – забезпечити успішне проведення Дня відкритих дверей, долучитися до роботи «Школи лісової майстерності», що об’єднала активістів шкільних лісництв і пройде 23 вересня на базі Боярської ЛДС. Вадиму Ткачуку – подбати про матеріально-технічну підтримку Мукачівського фахового коледжу, який святкує своє 100-річчя, з боку університету. Тетяні Кондрицькій і Олегу Броніну – підготувати звіти, пов’язані з нюансами закінчення фінансового року. Вадиму Кондратюку – тримати в полі зору університетську науку – мова про бюджетне фінансування і наукові проєкти. Василю Шинкаруку і Миколі Михайліченку – забезпечувати процес виборів керівництва відокремлених структурних підрозділів.


Валентин Обрамбальський
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook