СТАРТ АКЦІЇ «СТВОРЕМО ЛІСИ РАЗОМ»!!!

16 вересня 2021 року
Киів, НУБіП України

   Навчально-науковий інститут лісового і садово-паркового господарства Національному університету біоресурсів та природокористування України (НУБіП України) є одним із найстаріших в Європі фаховий підрозділ з понад 200-літньою історією.
     Серед вищих навчальних закладів лісівничого профілю першість по праву належить Навчально-науковий інститут лісового і садово-паркового господарства НУБіП України. Нині інститут це сучасний навчальний заклад з чудовими традиціями, відповідною навчально-матеріальною базою, власним ботанічним садом та висококваліфікованим професорсько-викладацьким складом. Все це дозволяє готувати на його базі високопрофесіональних фахівців лісового й садово-паркового господарства, здатних успішно вирішувати основні завдання та виклики сучасного лісогосподарського виробництва.

         І дуже символічно, що саме від нас, 16 вересня 2021 року з нагоди професійного свята Дня працівника лісового господарства на базі ботанічного саду НУБіП України стартувала всеукраїнська акція висадки 1 млн. дерев на виконання Указу Президента України Володимира Зеленського.

     Голова Державного агентства лісових ресурсів України Ю. Болоховець, Генеральний директор Директорату з питань економічної політики Офісу Президента України Дмитро Олійник розповіли засобам масової інформації деталі виконання Указу Президента України.
      Д
ля цієї акції лісівники України, представники Навчально-наукового інституту лісового і садово-парового господарства НУБіП України та журналісти обговорювали актуальні питання вирощування якісного садивного матеріалу деревних рослин, фінансування й залучення громадськості.

 

 

 

        Додатково з інформацією можна ознайомитись з різних джерел (за посиланням, клацнувши на інформаційне джерело).

  


Матеріали підготувала кафедра ботаніки,
дендрології та лісової селекції ННІ ЛіСПГ НУБіП України

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook