Партнерство в дії: літня школа французької мови «FLE» (асоціація «Французька без кордонів» і Центр франкофонної освіти і культури НУБіП України)

4 серпня 2021 року
   Спекотне літо у розпалі. Так само спекотно було й нашим студентам-франкофілам, які мають особливий інтерес до французької мови, Франції та її культури, під час Міжнародної літньої школи французької мови «FLE» на Херсонщині. Адже вони вирішили провести свої канікули, як кажуть французи au profit et pour le plaisir...
 
     Саме завдяки нашим французьким колегам на чолі з президентом асоціації «Французька без кордонів», професором Бенжаміном Бекнером з 14 по 25 липня відбулось це франкомовне стажування молоді з Києва, Одеси, Івано-Франківська, Запоріжжя, Чернівців і Молдови!
 
    Спільний проєкт ФСФ (Français Sans Frontières) і Центру франкофонної освіти і культури НУБіП України «Мотивація і франкомовна міжкультурна комунікація у мовних проектах» мав за мету, насамперед, вдосконалення практичних аспектів володіння французькою мовою, організацію активної комунікації із носіями французької мови під час загальних сесій, а також під час роботи в міні-групах, тематичних ательє, переглядів фільмів, декламації поезій, співу карооке. У програмі було передбачено також занурення студентів і гостей у культурне середовище півдня України з катанням на байдарках, відвідуванням пустелі і морського узбережжя Скадовська.  
     Це був вибух емоцій і безперервна комунікація! А до того ж: призи, вітання, вручення сертифікатів, романтичні вечори, де учасники ділилися своїми враженнями та святкували свої перемоги!
 
     Команда «Французька без кордонів» щиро ділилась своїм досвідом, мотивувала нас до комунікабельності, цілеспрямованості, до нових перемог, vers les nouvelles aventures linguistiques!
 
Наталія Рудницька,
старший викладач кафедри
 іноземної філології і перекладу

    

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook