Гуманітарії виходять на новий етап співпраці з Пекінським університетом іноземних мов

17 липня 2021 року

 Розширення співпраці з китайськими вузами-партнерами в освітній та науково-дослідницькій сфері залишається одним із пріоритетних напрямків міжнародного співробітництва для нашого університету.

     12 липня була організована чергова зустріч з нашими колегами з Хефейського міжнародного коледжу Пекінського університету іноземних мов.
     Зустріч в режимі відеоконференції була організована з метою обговорення питань співробітництва в галузі міжнародної освіти, реалізації проектів онлайн-навчання, а також презентація факультетів та спеціальностей двох установ.
     Захід проведено за сприяння центру міжнародного культурного обміну «Рішен» та за особистою участі представників центру Кевіна Ліу та Елени Чженг.
     З китайської сторони в заході прийняли участь директор Коледжу Чен Гуйлун, директор відділу освіти та центру підготовки викладачів Хе Цюаньшен, директор проектного відділу Лю Сяовей та директор міжнародного відділу Гоу Ментин.

     НУБіП України представили в.о. декана гуманітарно-педагогічного факультету Савицька Інна Миколаївна, завідувач кафедри іноземної філології Амеліна Світлана Миколаївна та заступник директора ННЦ міжнародної діяльності Афанасенко Володимир Юрійович.

     В ході зустрічі представники китайської та української сторін детально обговорили перспективи обміну студентів та викладачів, розвиток англомовних програм навчання, а також перспективи підписання меморандуму між НУБіП України та Хефейського міжнародного коледжу Пекінського університету іноземних мов.

В. Афанасенко,
заступник директора
ННЦ міжнародної діяльності

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook