Тетяна Алієва з Київщини: актуальною і завжди затребуваною спеціальністю є «Журналістика»

17 липня 2021 року

 

  • – Добрий день. Розкажіть, будь ласка, про себе.

– Добрий день. Мене звати Тетяна Алієва. Я – випускниця Яготинського НВК № 3.

  • – Незабаром Вам доведеться робити серйозний вибір щодо подальшого навчання. Ви вже вирішили, де б хотіли продовжити навчання?

– Обрати професію завжди важко, адже в свої шістнадцять ти не маєш повного уявлення про світ і не можеш бути впевненим щодо правильності вибору. Але омріяний ЗВО я вже обрала. Це – НУБіП України, навчання в якому надасть хороші перспективи на майбутнє. Слухаючи відгуки про НУБіП України, я дізналася, що цей Університет відкриває шлях до здійснення мрії мого життя: розвинена інфраструктура, активне та цікаве студентське життя, вивчення іноземних мов, можливість стажування за кордоном. Саме ці фактори стали визначальними під час вибору закладу вищої освіти.

  • – На яку спеціальність Ви плануєте вступати?

– Для мене відповідь є очевидною, адже актуальною і завжди затребуваною спеціальністю є «Журналістика», за якою студенти навчаються на гуманітарно-педагогічному факультетіПрофесія журналіста – це нові знайомства, змога спілкуватися з цікавими та відомими людьми. Бути журналістом – постійно перебувати в епіцентрі подій, ставати очевидцем важливих заходів. Завдяки висококваліфікованим викладачам та сучасному обладнанню медіалабораторії НУБіП України я матиму можливість отримати ґрунтовну фахову підготовку як журналіст, спроможний на рівних конкурувати у сучасному динамічному медіасередовищі як в Україні, так і за її межами.

  • – Звідки Ви дізналися про наш Університет?

– Моя подруга, яка також навчалася в Яготинському НВК № 3, зараз навчається в НУБіП України та надає лише позитивні відгуки про цей університет. Це ще більше розпалило в мені бажання вступити саме до цього університету.

  • – Дякую, Тетяно! Бажаю Вам успіхів і реалізації заповітної мрії на елітному факультеті НУБіП України!

 

Інна Грабовська,
завідувачка кафедри англійської мови
для технічних та агробіологічних спеціальностей

 

 


 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook