Ректорат: дбаємо за здоров’я та розпочинаємо постерні презентації магістерських робіт

23 листопада 2020 року
     23 листопада 2020 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Головні завдання на цьому тижні – зберегти здоров’я кожного члена колективу, провести онлайн засідання ректорату та вченої ради, продовжити якісний навчальний процес в дистанційному режимі.

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша зупинився на початку портерної презентації результатів досліджень магістрів, викладених в їхніх дипломних проектах. Що ж до навчання, то зберігається майже 100% показник проведення занять та участі в них студентів. Сьогодні відбудеться засідання навчально-методичної ради, яка розгляне нагальні питання навчального процесу. Аналіз проведених Днів відкритих дверей буде проведений на розширеному засіданні ректорату.

     Учений секретар Оксана Барановська представила порядки денних засідань ректорату та вченої ради.
     Директор студентського містечка Сергій Стецюк доповів про ситуацію в кампусі. Усі мешканці, які мають підозру на ГРВІ, ізолюються та з ними проводиться необхідна консультаційна медична робота. Температурний режим в кімнатах відповідає санітарним нормам.

     Завідувач оздоровчого центру Вячеслав Крупка зупинився на профілактичній та роз’яснювальній роботі, необхідності запровадження більш жорстких організаційних заходів щодо мінімізації соціальних контактів.
     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності Вадим Ткачук наголосив на необхідності підготовки інформації для офісу рейтингу QS для оновлення наших позицій.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарських питань Валерій Іщенко доповів про завершення асфальтування території згідно плану на цей рік, благоустрій території.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін зупинився на подачі наукових проектів на конкурс на державне фінансування у 2021 році. На разі вони проходять внутрішньоуніверситетський аудит. На тижні заплановане проведення засідань спеціалізованих вчених рад. Акцентував увагу на завершенні інвентаризації.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Сергію Кваші – посилити контроль за навчальним процесом з боку кафедр, деканатів та дирекцій, провести ґрунтовний аналіз днів відкритих дверей. Оксані Барановській – забезпечити проведення засідань ректорату та вченої ради, розпочати збір матеріалів до звіту про діяльність університету в 2020 році. Вадиму Ткачуку – готуватися до завершення фінансового року, провадити моніторинг державних закупівель, провести аналіз діяльності навчально-дослідних господарств та Боярської лісової дослідної станції. Валерію Іщенку – завершити облаштування вхідних груп гуртожитків № 7, 8 та навчального корпусу №10.

  

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook