Онлайн-семінар із Радою роботодавців на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК

22 листопада 2020 року
     19 листопада відбувся семінар для студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК на тему: «Технології контролю якості продукції в мережі «Сільпо».

     Відкрила захід декан факультету Лариса Баль-Прилипко, яка зазначила що діяльність університету та факультету в значній мірі залежить від налагодження співпраці з роботодавцями, адже отримані під час навчання в університеті знання – це лише перший крок для побудови успішної кар’єри.

     Модератором заходу виступив керівник департаменту якості Fozzy Group Максим Барабуха, який проінформував учасників семінару про роботу департаменту якості, який займається системною роботою з постачальниками, розробкою внутрішніх процедур і стандартів компанії.

 

     Наголосив на основних моментах, які перевіряються під час аудиту виробництва:

  • контроль сировини;
  • відповідність технології на виробництві міжнародним і національним стандартам;
  • контроль дотримання температурних режимів та інших вимог до зберігання продукції до вивезення її з заводу.

     За словами керівника департаменту якості Fozzy Group Максима Барабухи, бакалавру чи магістру самому знайти собі роботу важко, але «ми можемо надати відповідну допомогу: посприяти в проходженні практики студентами, надати роботу тимчасового характеру, можливості організації стажування на робочому місці, зокрема, надали роз`яснення щодо оформлення трудових відносин, надати допомогу, щоб вони могли якомога швидше впровадити свої знання і теоретичні вміння, які здобули у виші, у практичному застосуванні. Для цього й існує Рада роботодавців. Ми співпрацюємо з викладачами, з деканатом факультету, ректоратом університету і допомагаємо майбутнім фахівцям якісно працевлаштуватися».

 

     Учасниками семінару також були викладачі факультету: професор Владислав Сухенко, доценти Наталія Голембовська та Олена Очколяс, асистент Валентина Ісраелян, студенти 3 курсу та магістри 1 і 2 року навчання. Викладачі та студенти мали змогу задати питання про особливості майбутнього працевлаштування в мережі «Сільпо». Спікерам вдалося мотивувати студентів на подальший саморозвиток і навчання, адже після закінчення онлайн-семінару всі учасники зазначили, що бажають працювати саме за спеціальністю.

     Співпраця з роботодавцями мережі «Сільпо» продовжується, заплановані наступні онлайн-зустрічі та тематичні лекції зі студентами факультету, попереду ще безліч цікавих і захоплюючих заходів та подій, які допоможуть нашій молоді в подальшому працевлаштуванні.

 

Валентина Ісраелян,
асистент кафедри технології м'ясних,
рибних та морепродуктів

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook